Country4you

Country2country 2018: Navne og datoer offentliggøres snart

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvis man elsker den moderne country, skal man være hurtigt ude når billetter bliver sat til salg, der bliver hurtigt udsolgt hvert år. Hovednavne og billetsalg i oktober.

Af Anders Eriksen

Europas største årlige countrybegivenhed for moderne country, Country2country finder sted i London, Glasgow og Dublin 9.-11. marts 2018. Der er lang tid til marts 2018, men allerede i oktober offentliggøres de første navne og ikke mindst billetsalg til den store event, begynder.

Londons imponerende O2 Arena med plads til 20.000 tilskuere bliver altid udsolgt meget hurtigt. Glasgows Clyde Auditorium med plads til 3.000 tilskuere blev også hurtigt udsolgt i år, men er til marts flyttet til den store ’The SSE Hydro’. Denne imponerende ’dome’ kan rumme 12.000 cowboyhatte og mon ikke monsterarenaen bliver udsolgt!

I Dublins 3Arena (tidligere O2 Arena) er der plads til cirka 14.000 countryfans og alle ståpladser og gode siddepladser bliver solgt på første billetsalgsdag. Det er som regel muligt at købe en endagsbillet i Dublin til enten fredag, lørdag eller søndag senere.

Der er allerede solgt ’early bird’ billetter, altså billetter der sælges dagene efter sidste års shows, hvor folk så får lidt rabat ved at købe tidligt uden at kende navnene for 2018, så man skal rykke hurtigt, på selve billetdagen.

Hvad kan skandinaviske countryfans forvente?

Sidste års hovednavne var Zac Brown Band, Marty Stuart og hele skandinaviens darling, Brad Paisley, så det er ikke så sandsynligt at de kommer igen til marts. Både Zac og Paisley har gæstet country2country før, men realistisk set kommer de tidligst igen i 2019.

Et godt bud på et hovednavn i år ville være Rascal Flatts der gav en drømmekoncert med sublim lyd i 2014 i Dublin. De lagde salen ned med et country kick-ass show fra en anden planet. Dette er dog ikke bekræftet endnu, og folkene bag C2C holder kortene tæt ind til kroppen frem til oktober.

Et scoop for skandinaviske countryfans ville være at Alan Jackson kommer på plakaten. I det tilfælde vil der ske et boom i salg af billetter i Norge, Sverige og Danmark. Alan Jackson er set med skandinaviske countryøjne et absolut drømmeønske.

Artister som er bekreftet til C2C 2018:

  • Tim McGraw
  • Faith Hill
  • Kelsea Ballerini

Se anmeldese fra 2014 her: https://country4you.com/10-country-koncerter-pa-otte-dage/

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy