Country4you
Image default

Countryfestivalen i Seljord 2013

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Saloonbar, bredere utvalg av både mat og drikke, biltreff, stort campingområde, reduserte priser på festivalbilletter, fantastisk natur og så klart – countrymusikk fra morgen til kveld. Høres det bra ut? Da bør du kanskje ta deg en tur til Seljord i sommer.

Nordens største countryfestival inviterer til lange dager med countrymusikk i slutten av juli. Blant artistene som kommer finner vi blant andre Hellbillies, Gunslingers, Staut, Hanne Sørvaag og Steff Nevers. Tanya Tucker har dessverre blitt syk og har måttet avlyse hele årets turné. Countryfestivalen har i stedet klart å kapre Nitty Gritty Dirt Band, som spiller på hovedscenen fredag kveld. Det kan du lese mer om i denne artikkelen.

For de som har fulgt med på Idol i vår er kanskje høydepunktet at både Steffen Jakobsen og Siri Vølstad Jensen vil opptre på hovedscenen lørdag kveld. Dette blir verdt å få med seg! Etter våre norske idoler vil Bo Bice fra American Idol stå for underholdningen. Han var med i Carrie Underwoods sesong av tv-programmet, hvor han kom på andre plass – kun slått av Carrie. Kvelden rundes av med Vassendgutane.

Sjøormcountry

Spesielt for countryfestivalen i Seljord er Sjøormcountry, en talentkonkurranse der alle som framfører countrymusikk kan delta. Vinneren får spille på hovedscenen fredag kveld. Fjorårets vinner Spinning Wheels er også booket til årets festival, og de spiller egne countryrock-låter i tillegg til coversanger av Brad Paisley, Jamey Johnson, Randy Rogers Band og flere andre.

De som vil overnatte på festivalområdet kan velge mellom campingområder for ungdom, voksne, rolig camping og Right On-camping for bilentusiaster. I år har festivalen jobbet med å forbedre campingområdet slik at festivalopplevelsen skal bli enda bedre: Nå har de fått på plass flere dusjer med varmt vann, vannposter, toaletter og tømmestasjoner for bobiler. Det er også muligheter for å overnatte på Seljord Folkehøgskole, i gangavstand fra festivalen, for de som heller vil bo innendørs. Pakker med overnatting og festivalpass kan kjøpes fra festivalnettsiden. Selvfølgelig kan man også kjøpe kun festivalbillett, med priser fra 250,- til 1295,- avhengig av hvor mange og hvilke dager du vil ha billett til.

I år satses det på et bredere mat- og drikketilbud på festivalen. Med Ringnes som ny leverandør av drikkevarer vil det bli større utvalg av øl og andre drikkevarer. I tillegg vil Carlsberg servere fatøl til de som foretrekker det. Det vil også selges flere typer øl på flaske. Festivalen kan også skryte av egen saloonbar med drinker og westernstemning. Er du glad i vin vil du kanskje heller foretrekke Sjøormen Vinbar, der man til og med kan få med seg vinkurs på torsdag formiddag. Blir du sulten kan du få alt fra hjemmelagde, tradisjonelle retter til mat fra Subway og Potetbaker’n. Festivalens biffrestaurant er oppgradert og har til og med egen vinmeny til de forskjellige rettene.

Hvis det høres fristende ut med store doser countrymusikk, topp stemning og god mat og drikke bør du holde av siste helga i juli. Dette blir nok en skikkelig sommerfest!

For mer informasjon om artister og program: Se www.countryfestivalen.no

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy