Country4you

Doug Seegers till Sverige

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Doug Seegers, har gått från att vara en hemlös man på Nashvilles gator till att bli Sverigekändis tack vare SVT:s program Jills veranda. I sista avsnittet av programmet får Jill och gästande Magnus Carlsson tips om en hemlös man som ska ha en fantastisk röst. De hittar honom och får höra hans fantastiska låt Going Down To The River.

Både Jill och Magnus blir så förtjusta att de bestämmer sig för att försöka få till en inspelning av låten. Det blir i självaste Johnny Cashs studio. Låten får en enorm genomslagskraft och har nu spelats över 500 000 gånger på Spotify, toppar den svenska iTunestopplistan och det aktuella avsnittet av Jills veranda har delats över 13 000 gånger.

När Doug fick höra om alla positiva reaktioner, skickade en han hälsning till det svenska folket.

Nu är det bestämt att Doug kommer till Sverige. Han kommer att vara en av artisterna på den nystartade festivalen Rolling Rootsy Revue som kommer till Östersund, Uppsala, Stockholm och Falkenberg i slutet av juni – början av juli. Mer info hittar du på Dougs officiella Facebooksida.

De har annonserats som de första datumen som är klara, så det verkar bli fler spelningar. Håll ögonen öppna!

Hela avsnittet av Jills veranda ser du här

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy