Country4you

Dwight Yoakam vs Bobby Bare

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brad Paisley har slått ut fire motstandere og er med det videre i «Country4you Superduellen» senere i år. Paisley er derfor ute for denne gang og vi har to nye artister i ukens Country4you Duell.

Dwight Yoakam
og Bobby Bare er begge aktuelle artister med konserter i Norge og Sverige. Dwight spiller i både Norge og Sverige i sommer, mens Bobby har konserter i Norge.

Vi setter Yoakam og Bare opp mot hverandre i ukens Country4you Duell. Med Yoakam har vi valgt ut kanskje hans største hit, «Streets of Bakersfield«. Her har som kjent Yoakam fått med seg sin store helt Buck Owens, og låta toppet countrylistene i 1988.

Bobby Bare stiller med sin største hit, Detroit City. Låta kom ut i 1963 og ble raskt en hit for Bare. Den var #1 i både Norge og Sverige, og Bare vant også en Grammy Award for beste Country & Western låt samme år.

Bobby Bare – Detroit City:

Dwight Yoakam – Streets of Bakersfield:

Hvem får din stemme? Dwight eller Bobby?

[polldaddy poll=6246275]

[sws_grey_box box_size=»600″]Litt spilleregler:
Dersom en video har blitt valgt 4 ganger på rad som vinner i duellen, går den videoen da videre til en «superfinale» senere. Det vil da bli lagt ut to nye utfordrere i Country4you Duellen. Senere kjøres «superfinalene» og vi kårer da en vinner av Country4you Duellen.[/sws_grey_box]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy