Country4you

Et musikkeventyr med Daniel Borge

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel Borge er en norsk artist som har drevet med musikk hele sitt liv. Han startet å spille gitar og synge allerede så tidlig som 5 åring. Han er vokst opp med to søsken som også synger og har spilt i bryllup, bursdager og på forskjellige julearrangementer på hobbybasis i flere år.

Musikkeventyret til Daniel endret seg plutselig da han var i Nashville på ferie under CMA fest. Etter en vellykket ferie skulle Daniel returnere hjem til Norge da flyet hans ble kansellert. Dette skulle vise seg å bli til litt mer en kun noen ekstra timer i musikkbyen før ny avreise hjem til Norge.

Da de endte opp tilbake på Broadway for å nyte noen ekstra timer av The Music City, fikk han muligheten til å høre norgesvennen Kinsey Rose som han tidligere hadde hatt litt kontakt med. Da Kinsey Spurte om han ville komme opp på scenen og synge ble dette starten på et nytt musikkeventyr for Daniel. Etter å ha sunget en gammel klassiker, «Old Habits«, fikk han stående applaus etter sin opptreden og ble kontaktet av en låtskriver da han gikk av scenen. Det Daniel ikke visste var at denne låtskriveren speidet etter noen til å synge noen av hans sanger og at han mente Daniel var en god kandidat.

Låtskriver Tony Olson har vunnet flere priser for sine låter og jobber med produsenten Dave Demay som i sin tid har vunnet Star search USA og er en velkjent produsent i Nashville. I fra en nok så u-planlagt opptreden endte han plutselig med å bli engasjert i et nytt musikk prosjekt med produsent Demay og låtskriver Olsen. En ny EP skulle planlegges og musikerne som skulle være med var turnébandet til Blake Shelton. Daniel reiste tilbake til Norge nokså overveldet over tilbudet. Det tok ikke lange tiden før han var tilbake i Nashville igjen for å spille inn 4 låter. to av dem er ute på Spotify og to kommer snart.

Nytt CountryBand i Norge: Borderville

I mellom disse to turene Daniel hadde til Nashville fikk han så en telefon hjemme i Norge som igjen skulle forrandre hans nokså fredfulle livssituasjon. Tommy Michaelsen kjent ifra Picasso og Vagabond hadde slått seg sammen med Ole K Ruud som er produsent, multimusiker, sanger og låtskriver kjent ifra Borderland hadde hørt Daniel synge med Kinsey Rose på The Legends Corner i Nashville og mente Daniel ville passe inn i deres nyoppstartede countryband. Denne trioen har nå blitt til BORDERVILLE. Mye har skjedd på kort tid for Daniel Borge. Han har nå sunget sammen med The Issacs, Kinsey Rose og med the Blake Shelton Band og jobber nå med dyktige musikere i BORDERVILLE.

14 februar i år kom første singelen til bandet ut «scream» (Cry for Me) som de synger sammen med Kinsey Rose. En solskinnshistorie om hvordan livet kan endre seg ved en ren tilfeldighet. Det nye slagordet til Bandet er Crossing Borders, nettopp fordi de skal spre musikk over landegrensene.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy