Country4you

Jills Veranda är tillbaka

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ikväll 12/2 börjar en ny säsong av Jills Veranda, den fjärde. Årets besökare är Miriam Bryant, Emil Svanängen mer känd som Loney Dear, Shima Niavarani, Mikael Wiehe, Amanda Werne även känd som Slowgold, och Mauro Scocco.

Tittarna känna igen sig – precis som vanligt blir det en touch av countrymusiken, samtal om de stora ämnena i livet – ofta jämförelser med den amerikanska södern.

Som vanligt har gästerna önskemål att få sjunga en låt med Jill och i det första programmet vill Miriam Bryant sjunga världen bästa kärlekslåt.

Mikael Wiehe är gäst i det andra programmet som sänds på TV1 den 19/2. En artist som har lite mer känsla för äldre musik. Countrymusiken har säkerligen varit med honom som en skugga under karriären.

Därefter kommer:

Emil Svanängen den 26/2, en multi-instrumentalist som ofta gör allt själv på sina album och spelningar – han sjunger, spelar trummor och spelar gitarr. Han har även en fot i jazzmusiken.

Shima Niavarani den 4/3. Shima är född i Teheran och kan ’allt’ inom filmindustri och ’nästan allt’ inom musiken.

Amanda Werne (Slowgold) den 11/3

Mauro Scocco den 18/3

När sänds Jills Veranda?

Jills veranda sänds på SVT1 på onsdagar klockan 21.00 med premiär den 12 februari 2020. Med repris bl a på lördagar i SVT24 kl 21:30.

SVT play har man redan lagt ut ett par program ifall du missar eller är nyfiken.

Kom ihåg att du kan hitta Countrymusikens historiaSVT play ännu ett par år.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy