Country4you
Country Nyheter

JC Andersen- Med Norske røtter i Nashville

Norsk-Amerikanske John Charles Andersen, bedre kjent som JC Andersen har du kanskje ikke hørt om. JC Andersen er opprinnelig norsk og vokste opp de første barneårene i Stavanger, før han flyttet med familien til Florida. Musikk har alltid vært en stor del av hans liv og som barn ble han introdusert for albumene til noen av countrymusikkens største som blant annet Merle Haggard og George Jones.

Mens JC Andersen gikk på Bartow High School vendte han oppmerksomheten mot å lage og fremføre musikk, fylte helgene sine med å synge på festivaler og andre forskjellige arrangementer i hele Florida. Det var først etter at han ble uteksaminert ifra BHS han flyttet til Nashville.

Frem til i dag har han spilt inn to fulle album samt to singelutgivelser. Den første i 2005 «When the Tide Rolls In» og deretter albumet «Where the Weak Get Strong» i 2012. I januar 2018 ga JC Andersen ut den populære singelen » I Go Out» og i januar i år ble hans nyeste singel » Number» gitt ut. I samarbeid med noen av Nashville sine mest anerkjente låtskrivere og produsenter fortsetter han å lage musikk som alltid er i utvikling og musikkstilen faller godt inn i den nye populære country/pop verden.

JC Andersen har vært på veien, turnert med bandkameratene og åpnet for artister som blant annet Keith Urban, LeAnn Rimes, Brad Paisley , Toby Keith og Trace Adkins . Andersen er også medlem av The Music of Nashville og vant NIMA Nashville for beste mannlige Country solo artist i 2019. I fremtiden ønsker han å besøke hjemlandet Norge og forhåpentligvis vil vi få gleden av å se han på norsk scene igjen.

Kanskje vil du også lese:

‘Ho Hey’ på Grand Ole Opry

Redaksjonen

Madame Tussauds i Opryland, Nashville

Rolf Berglund

Carson Peters – Blue Moon of Kentucky

Boredandre
Laster...