Country4you

High Chaparral Country Music Festival 2013

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kunne du tenke deg å oppleve en countryfestival der omgivelsene er en westernby? Da bør du ta turen til High Chaparral Country Music Festival i sommer!

High Chaparral er en fornøyelsespark helt utenom det vanlige. Et besøk her er en opplevelse for alle sansene som du sent vil glemme. For når du stiger inn gjennom porten til HC’s verden, sier du farvel til virkeligheten (slik du kjenner den) for en stund. På High Chaparral blir du forflyttet til et sted langt borte i både tid og rom. Til et avsnitt i verdenshistorien som er forbundet med spennende myter, legender og levende livshistorier. På High Chaparral er alt vekket til live igjen. Her kan du la deg rive med i et eventyr med røvere og tapre cowboyer, oppvisninger, spennende opplevelser, mat med smaker fra Ville Vesten, viltre opptog og (ikke nødvendigvis fredfulle) turer med diligencer, damp-lokomotiver og hjuldampere. Alt i omgivelser som er prikk like dem som Jesse James og Calamity Jane en gang levde i.

Hele familien kan oppleve det virkelige Ville Vesten slik det en gang var i midten av 1800-tallets Amerika. Du får treffe alle de ulike personlighetene som levde i Ville Vesten: cowboyer, banditter, sheriffer, meksikanere, indianere og dessuten High Chaparrals egen helt Lucky Luke. Et eller annet sted i bakgrunnen lurer også de uregjerlige (og håpløse) Daltonbrødrene, som ikke helt sjelden blir fanget med hjelp fra de minste gjestene i parken. Midt i Småland! Her blir både store og små en del av eventyret!

14-16.Juni er det countryfestival på «Chappen» som mange kaller High Chaparral. LeAnn Rimes er hovedartisten for i år, og du kan se henne på scenen der fredag kveld. Andre artister som spiller på årets festival er; Modern Earl (US), Cookies N Beans (S), David Waddel (US), Doug Adkins (US), Music Road Pilots (NL), Jamie Meyer (S), Crash n Recovery (S), New Strangers (S), Halm (S), The Rockridge Brothers (S), Zeke Zzzypts (S), Tumbleweed (S), Jon Strider (S), Hacienda (S) og CC Waterback (S)

Konsertene vil være fordelt på tre scener. Hovedscenen, Kate´s och First Saloon (tidligere El Toro). Alle steder er innenfor westernbyen. På hovedscenen spilles det fra klokken 19.00 både fredag og ​​lørdag kveld.

Du kan lese mer om High Chaparral på deres hjemmesider: www.highchaparral.se og www.countrymusicfestival.se for countryfestivalen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy