Country4you

Hoss Curtis – Good old Country music!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hoss Curtis

Når man første gang hører Hoss Curtis’ låter, så er det ikke vanskelig å høre at han er influert og inspirert av artister som Waylon Jennings og Merle Haggard. Her går det i outlaw country, og det høres faktisk veldig bra ut!

Det er utrolig bra at vi har artister som holder på den gode gamle country music stilen, og ikke lar seg friste til å bli med på «hypen» som har vært de siste par årene hvor countrymusikken går nærmere og nærmere ren pop. Hoss Curtis gir oss i stedet en god miks av ’honky-tonk’ med trøkk og klassisk country.

Hoss har en god samling låter med både norske og engelske tekster. Du kan høre låtene hans her.
Selv er vi svake for de låtene med engelske tekster, og favorittene er Six White Horses, Working Man Blues og The Devil To Play. Tre meget gode låter som blir spilt om og om igjen..

Det er ikke hverdagskost at CW-artister platedebuterer når de har passert 40, og når Hoss Curtis først skulle gå i studio så ble det spilt inn materiale for 2 plater og en maxi-single. Først ute er plata ’Arbeidsmainns Blues’. Plata er på norsk, og på møredialekt som er som skapt for country! Det er også en radiosingel ute som heter ’I Ei Tidlig Morrastuinn’. Se videoen til den her:

Ønsker du å kjøpe Hoss Curtis’ musikk? Det kan du gjøre her!

Hoss Curtis på Facebook
Hoss Curtis på MySpace

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy