Country4you

Hymner inntar listetoppene

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joey + Rory er duoen som med sine kristne hymner nå inntar toppen av countrylistene på den andre siden av dammen. 

Rory Feek, med sin umiskjennelige snekkerbukser, har sammen med sin kone Joey Feek siden 2008 levert countrylåter gjennom fem studioalbum. Sist ut er «Hymns» som består 13 lavmælte spor, og flere av dem kjente klassikere. Dette er en skive som går rett hjem hos de som liker kristne sanger og de som liker rolig låter på rekke og rad.

Når duoen har fått slik stor oppmerksomhet så skyldes det nok like mye parets store kamp mot kreften. Joey er påvist kreft i stadium fire (spredning til andre deler av kroppen),  og har stanset medisinsk behandling. Hennes mann har holdt fansen oppdatert via sin blogg, This Life I Live

Med en slikt bakteppe blir nok sangene ekstra sterke og såre for paret selv og lytterne, og gir en påminnelse om hvor skjørt livet er.

Joey synger med en slik inderlighet at det er vanskelig å ikke la seg påvirke, og med tanke på den kampen hun kjemper så er det ikke vanskelig å skjønne hvor viktig denne utgivelsen er for paret selv. Det er vel anvendt tid å lytte den plata enten du er kristen eller ikke.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy