Kom i kontakt med oss

Country Nyheter

Hymner inntar listetoppene

Joey + Rory er duoen som med sine kristne hymner nå inntar toppen av countrylistene på den andre siden av dammen. 

Rory Feek, med sin umiskjennelige snekkerbukser, har sammen med sin kone Joey Feek siden 2008 levert countrylåter gjennom fem studioalbum. Sist ut er «Hymns» som består 13 lavmælte spor, og flere av dem kjente klassikere. Dette er en skive som går rett hjem hos de som liker kristne sanger og de som liker rolig låter på rekke og rad.

Når duoen har fått slik stor oppmerksomhet så skyldes det nok like mye parets store kamp mot kreften. Joey er påvist kreft i stadium fire (spredning til andre deler av kroppen),  og har stanset medisinsk behandling. Hennes mann har holdt fansen oppdatert via sin blogg, This Life I Live

Med en slikt bakteppe blir nok sangene ekstra sterke og såre for paret selv og lytterne, og gir en påminnelse om hvor skjørt livet er.

Joey synger med en slik inderlighet at det er vanskelig å ikke la seg påvirke, og med tanke på den kampen hun kjemper så er det ikke vanskelig å skjønne hvor viktig denne utgivelsen er for paret selv. Det er vel anvendt tid å lytte den plata enten du er kristen eller ikke.

Journalist som har holdt ut i over tyve år. Elsker musikk, hunder, radio og trivelige folk.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Nyheter

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

august, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X