Country4you
Image default

Jason Aldean – ”Old Boots, New Dirt” Tour Edition

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig har alle Jason Aldeans album blitt utgitt i Norge! Albumene har tidligere bare vært å få kjøpt i Nord America og gjennom import, men nå er de å finne i platesjappe (joda, de finnes fortsatt) og i nettbutikker som Platekompaniet.no og CDON.no.

Aldeans nyeste album, ”Old Boots, New Dirt”, som kom ut i oktober i fjor, har også kommet i en Tour Edition utgave som har tre ekstra låter + DVD.

Jason Aldean sto på scenen I Oslo Spektrum lørdag 28. februar på Country to Country festivalen. Aldean som er en av USAs mest populære countryartister, spiller for fulle hus rundt i USA året rundt. Fra hans selvtitulerte debutalbum kom ut i 2005 og frem til nå, har Aldean solgt over 10 millioner album! Det er slettes ikke dårlig på knappe 10 år…

Dette er albumene som nå er i salg i Norge:

2014 – ‘Old Boots, New Dirt’
2012 –‘Night Train’
2010 – ‘My Kinda Party’
2009 – ‘Wide Open’
2007 – ‘Relentless’
2005 – ‘Jason Aldean’

Konkurranse! (Avsluttet!)
Vi har flere eksemplarer av ”Old Boots, New Dirt” Tour Edition som vi ønsker å dele ut til noen heldige blant våre lesere.
Skriv i kommentarfeltet under hva som er DIN Jason Aldean favorittlåt, så trekker vi ut noen vinnere som får tilsendt albumet.

Vinnere av Jason Aldean ”Old Boots, New Dirt” Tour Edition ble:

– Hanne Jepsen, Stryn

– Ken Bjørkenhagen, Risør

– Tore Amundsen,  Oslo

– Linn Smedlyng, Trondheim

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy