Country4you
Image default

Loretta Lynn får sin første #1 hit med «Don’t Come Home a’ Drinkin’ (With Lovin’ on Your Mind)»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Loretta Lynn fikk sin første #1 hit i disse dager tilbake til 1967 med «Don’t Come Home a’ Drinkin’ (With Lovin’ on Your Mind)«. Det var den 11 februar i 67′ Lynn’s karriere tok en ny retning da låta klatret helt til topps på hitlistene i USA. Sangen var forøvrig tittelsporet fra hennes syvende studioalbum.

Sangen ble skrevet av Lynn sammen med hennes yngre søster Peggy Sue, og ble ansett som kontroversielt på den tiden. Det å fortelle om en full mann som kommer hjem var litt på kanten for amerikanerne på den tiden.

Selv om sangen ble kritisert av enkelte for sitt budskap, var det ikke første gangen Lynn prøvde å presse grensene innen countrymusikken, spesielt for kvinner. Fem år senere, i 1972, slapp Lynn ‘Rated X, «som handlet om måten skilte kvinner ble behandlet. Like etter kom låta «The Pill » som fremhevet fordelene med prevensjon….

Loretta Lynn vant også Female Vocalist of the Year prisen under CMA Awards i 1967. It was a good year…

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy