Country4you

Jessica Falk – «Make a Change»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jessica Falk från Sundsvall har blivit inbjuden till en radiokanal i England för att göra en intervju. De hade upptäckt låten ”Make a Change” via Instagram. Jessica och dottern Rocky Li gjorde då en ny version och en ny video som hamnade på Youtube, På en månad har de haft nästan 50 000 spelningar.

Jessica skrev låten i Nashville med Jenn Bostic för något år sedan. Budskapet är att det är dags för en ändring så vi kan få en mer kärleksfull värld. Det är bland annat budskapet som gjort de på radiostationen är intresserade och ska se till om de kan hjälpa till med lanseringen i UK och US.

Jessica var själv behov av förändring efter svårt sorgearbete då hennes mor omkom i tsunamin i Thailand. Modern och hennes fästman gifte sig på julafton 2004 och på annandagen kom tsunamin. Nu hoppas Jessica att det (äntligen) kommer en framgång.

Låten är inspelad till förmån av Hjärnskadeförbundet -Hjärnkraft- för att öka kunskapen i samhället kring barn och ungdomar som fått en förvärvad hjärnskada.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy