Country4you
Country Nyheter

Steff Nevers – På Vei

På litt over 10 år har Steff Nevers blitt et velkjent navn i Norge. Han er best kjent som countryartisten som synger med perfekt diksjon på amerikansk. Nå kommer han med en rekke låter på morsmålet fremover.

Første singlen ut heter ‘PÅ VEI‘. Den handler om lengselen man har etter familien. Låta skildrer en ensom lastebilsjåfør som tenker på barna. Han håper å være hjemme før søndag kveld og at han er den som kan gi dem en klem og legge dem til sengs. Han elsker det han gjør i jobben og hvordan balansen er mellom familie og jobb.

Mer om Steff Nevers:

Countryartisten Steff Nevers debuterte med ‘Closest To My Heart’ (2009) etterfulgt av en massiv TV kampanje på TV2. Frem til nå har Steff utgitt 4 album og dette har resultert i Gullplater, 2 nominasjoner til Spellemannsprisen, Britisk CMA awards og 5 LDA Hall of fame awards.

Etter en aktiv konsertvirksomhet i Norge og resten av Europa, ble Steff personlig invitert av sjølvaste Toby Keith til å være support på hans første Europa turné. Steff har vært å se på flere populære TV program på NRK og TV2. Som bl.a. ’Beat For Beat’, ’Sommeråpent’ og som ekspert dommer i ’Stjernekamp’.

Live kan Steff Nevers best beskrives slik; Honky-Tonk countryrock med rå BBQ saus, gyngende rytmer blandet med løpsk gitar twang. Fra nydelig utførte ballader til up-tempo låter som virkelig får line-dansere og mørkkledde Cash-fans til å svinge med hofter og tå-spisser. Steff har blitt kjent for sine live opptredener og med låter som bl.a. ’One Beer A Day’, ’Redneck Rehab’, ’The Alphabet Song’ og ’Don’t Touch My Willie’ for å nevne noen få. Kvalitetsmessig er Steff fullt på høyde med Brad Paisley med briljant gitar-spill og vokal prestasjon.

Kanskje vil du også lese:

26.000 på countryfestivalen i Seljord

Redaksjonen

Dwight Yoakam till High Chaparral

Anders

Gøy på sjøen med CountryCruise

Roy Skjellaug
Laster...