Country4you

Programmet for Countryfestivalen Seljord 2018 er klart!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag gikk Countryfestivalen Seljord ut med sommerens konsertprogram, og festivalen gleder seg stort til dørene åpnes på Dyrskuplassen. Årets konsertprogram består av artister som Hellbillies, Darryl Worley (US), Gunslingers, Too Far Gone, Doug Adkins (US), Bob Appell (US), Mr. Jay (FR) og mange flere!

Det øvrige programmet for festivaluken byr på aktiviteter som båtcruise, linedancekurs og -show, Right On-treff og talentkonkurransen Sjøormcountry. Det blir avholdt kåringer og konkurranser gjennom hele uka, og som vanlig tilbys det kvalitetsmat på området for å gi gjestene en enda bedre festivalopplevelse.

Mercedes-Benz fortsetter med den populære trailercampen på området og står for eget program med minikonserter, konkurranser og masse annet gøy!

SE PROGRAM HER

I år avholdes Countryfestivalen i Seljord i uke 30, 25.-29. juli. Festivalen avholdes på Dyrskuplassen i Seljord som ligger vest i Telemark, omringet av fjell og vakker natur.

Festivalcampen er delt inn i ulike soner som er tilpasset gjestenes behov, og man kan velge mellom å kjøpe festivalpass og dagsbilletter.

Countryfestivalen i Seljord anses å være Nordens største countryfestival, og i snitt gjester festivalen 25 000 besøkende i løpet av festivaluken i Seljord! I 2017 opplevde festivalen rekordbesøk, med blant annet 11 000 jublende countryfans tilstede på konserten til den amerikanske countrystjernen Brad Paisley, siste dagen under festivalen!

Se bilder fra Countryfestivalen Seljord 2016 og 2017:

Countryfestivalen Seljord 2016

Countryfestivalen Seljord 2017 (Brad Paisley)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy