Country4you

Kip Moore – Somethin’ Bout A Truck

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kip Moore debuterte med sin Top 50 hit «Mary Was The Marrying Kind» tidligere i år, og nå følger han opp med en ny låt og video til «Somethin’ ‘Bout A Truck» Se videoen her. Blir dette gjennombruddslåta til Kip Moore?

Kip Moore ble født i Tifton, Georgia. Han begynte å spille gitar mens han gikk på college, og gjorde sin første offentlige opptreden på en restaurant i Valdosta, Georgia. Etter college flyttet han til Hawaii.

Moore flyttet til Nashville i 2004, der låtskriver og produsent Brett James hjalp ham frem til platekontrakt med MCA Nashville.

Kip Moore har også co-skrevet to låter på Thompson Square’s debutalbum. «All the Way» og «Let’s Fight«. Sistnevnte ble gitt ut som Thompson Square’s debutsingel i 2010 og fikk et kort besøk inne på Billboard Hot Country Songs listen med en #58 som beste plassering.

Jeg fikk med meg et par av de siste sangene Kip Moore spilte under sin konsert i sentrum av Nashville under årets CMA Music Festival, og må si at dette er en spennende ny artist!
Jeg gleder meg til debutalbumet kommer ut en gang tidlig i 2012…

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy