Country4you

2014: Knallstart på årets Countryfestival på Vinstra

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sol fra skyfri himmel kunne ikke festivalen fått en bedre start.

De ivrigste hadde alt vært på plass utenfor området i over et døgn da festivalen åpnet dørene klokken 12 i går. I strålende sol var stemningen og trykket høyt, og campen fylte seg raskt opp utover dagen. Countryfolket pakker ikke lett på festival, og sakte men sikkert sprede sofaer, kjøleskap og badebassenger seg utover området.

Becca var første kvinne ut, og åpnet årets festival på Caféscenen. Med fengene melodier, tekster på sjarmerende trøndersk og hyppig skåling, satte Becca standarden for stemningen resten av kvelden.
Neste mann ut var Steff Nevers. Med sine bunnsolide låter og trygge tilstedeværelse på scenen, lager Steff liv som alltid.

Dannie Leigh fra Nashville, USA, byr på god gammeldags honky-tonk country. Som store artister før henne innehar Danni`s stemme en sarthet og glede som gjenspeiler ekte livserfaring.

Becca fikk også æren av å avslutte onsdagskvelden. Denne gangen var publikum ferdig oppvarmet og den sjarmerende Kvikne-jenta sørget for en livlig og feststemt avslutning av konsertprogrammet på en særs vellykket første festival-dag.

BeccaCountry Music Festival Vinstra 2014Country Music Festival Vinstra 2014

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy