Kom i kontakt med oss

Country Music Festival Vinstra

Knallstart på årets Countryfestival på Vinstra

I sol fra skyfri himmel kunne ikke festivalen fått en bedre start.

De ivrigste hadde alt vært på plass utenfor området i over et døgn da festivalen åpnet dørene klokken 12 i går. I strålende sol var stemningen og trykket høyt, og campen fylte seg raskt opp utover dagen. Countryfolket pakker ikke lett på festival, og sakte men sikkert sprede sofaer, kjøleskap og badebassenger seg utover området.

Becca var første kvinne ut, og åpnet årets festival på Caféscenen. Med fengene melodier, tekster på sjarmerende trøndersk og hyppig skåling, satte Becca standarden for stemningen resten av kvelden.
Neste mann ut var Steff Nevers. Med sine bunnsolide låter og trygge tilstedeværelse på scenen, lager Steff liv som alltid.

Dannie Leigh fra Nashville, USA, byr på god gammeldags honky-tonk country. Som store artister før henne innehar Danni`s stemme en sarthet og glede som gjenspeiler ekte livserfaring.

Becca fikk også æren av å avslutte onsdagskvelden. Denne gangen var publikum ferdig oppvarmet og den sjarmerende Kvikne-jenta sørget for en livlig og feststemt avslutning av konsertprogrammet på en særs vellykket første festival-dag.

Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi artikkelen ut med ditt navn som forfatter.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Music Festival Vinstra

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

august, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X