Country4you

Lady Antebellum owned the nights i Skandinavia (2012)

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lady Antebellum har nå langt bak seg en nesten tre uker lang Europa turnè. Bandet avsluttet sin Europa turnè i Stockholm på fredag, og tar nå en velfortjent turnèpause frem til midten av september.

Her er noen tilbakemeldinger og bilder fra Skandinavia konsertene:

København:
Med et forrygende band i ryggen fik vi i aftes en kanon-koncertoplevelse i Falconersalen med Charles Kelly, Hillary Scott og Dave Haywood som absolut frontfigurer. Især Charles Kelly har en karisma, der når langt ud over scenekanten.

Anmeldelser efter koncerten dømmer den som, forudsigelig, lidt kedelig men med opløftende momenter. Det, jeg hæftede mig ved var, at hvor mange anmeldelser den seneste tid har harceleret over at publikum «snakkede» koncerten i stykker. Her gik kritikken på, at publikum sang med og levede sig med i koncerten??? Er det nu også en fejl? Et målrettet publikum der kom efter en oplevelse – og fik den!

Tak for en forrygende koncert – og synd for de mange der kunne have været plads til, hvis ikke ferielandet havde trukket dem væk fra byen (CH)

Bilder fra København konserten:
[nggallery id=28]

Göteborg:
Konserten i Gøteborg ble holdt i Restaurant Trädgården, en liten intim sal (kan sammenlignes med Sentrum Scene i Oslo). De høres like bra ut (om ikke bedre) live som på cd, og de hadde utrolig bra kontakt med publikum.

Ser på noen av de andre anmeldelsene at media beskrev konserten som kjedelig, men da kan jeg ikke skjønne at de har vært på samme konserten som meg. Lurer veldig på hva de savnet?

Fullt trøkk og energi hele veien, hørte hvert ord de sang, og de bommet ikke på én tone.
Og jeg fikk høre begge mine favorittsanger, «Dancing Away With My Heart» og «American Honey«.
La oss håpe at dette ikke er siste gangen gjengen tar turen til Skandinavia!

Astrid Helene Mjøen

Bilder fra Göteborg konserten:
[nggallery id=29]

Seljord:
Torsdag kveld var det Countryfestivalen i Seljord sin tur til å få beøk av Lady Antebellum. Seljord har i underkant av 3000 fastboenede, og blir under festivaldagene «invadert» av ca. 30 000 countryfans fra land og strand.

Det å få Lady Antebellum til lille Seljord, og for den saks skyld, lille Norge er stort. Det Grammy vinnende bandet turnerer USA rundt til fulle hus og er utrolig populære «over there». Her i Skandinavia har vi kanskje ikke helt fått opp ørene for dette country-pop bandet. Det kunne, og burde, vært et par tusen ører til under konserten..

Gruppa startet med «Own The Night» og fortsatte i ca. 90 minutter med flere hits og andre mindre kjente låter. En herlig kveld ble avlsuttet med det ca. 6000 ventet på…Lady A’s megahit «Need You Now«.

Media skriver om konserten i Seljord at det var «Ingen overraskelser fra superstjernene«, og da lurer vi på om vi var på samme konsert, og de har vært på mange Lady Antebellum konserter før? Hva med coverversjonene av Johnny Cash’s «Ring of Fire«, Bob Marleys «Three little birds» og Rolling Stones låta «Honky Tonk Woman«? Selv har jeg sett Lady Antebellum LIVE tre ganger før, men jeg har ikke hørt Lady A med disse coverlåtene før nå.
Greit nok at Lady A leverer glattpolert country-pop, men noen kjedelig konsert var det i alle fall ikke! (RS)[/sws_grey_box]
Bilder fra Seljord konserten:
[nggallery id=26]

Stockholm:
Tilbakemeldingene fra Stockholm konserten er også positive fra publikum. Her er noen stikkord fra konserten:

– Deras känsla av att vara så långt hemifrån men ändå höra tusentals människor sjunga med i låtar som DE har skrivit.
– Att återigen få känna närheten till publiken, kunna se publiken i ögonen. Numera är de bara på stora arenor med ett brett dike fram till publiken. Charles klättrade till och med ut i publiken på ett staket/mur stöttad av publiken.[/sws_grey_box]
Bilder fra Stockholm konserten:
[nggallery id=27]

Var du på en av Lady Antebellums konserter i Skandinavia? Hva synes DU om konserten?

Oppdatering 1.august: Ny Lady A Webisode ute med klipp fra Seljord og Stockholm:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy