Country4you

Lady Antebellum – startet sin verdensturné i Oslo!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

C2C i Oslo Spektrum var en suksess og den første kvelden ble avsluttet av det utrolig populære bandet Lady Antebellum. Konserten var starten på deres verdensturné.

Vi traff dem et par timer før de skulle gå på scenen og møtte Charles, Dave og Hillary. Dette var andre gangen de var i Norge og de imponerte med perfekt uttalelse av Seljord, festivalen de opptrådte på for tre år siden. ”Det er utrolig morsomt å starte turnéen vår her og se en annen type setting en forrige gang. Det er også spennende å være en del av C2C og se hvordan det funker og hvilken type fans vi møter med dem.

Det å turnere med andre artister er hyggelig, vi er jo venner og vi treffes jo stadig ”hjemme” i USA når vi reiser rundt.”  forteller Charles. Med så mange artister på scenen så vil det være mange forskjellige type fans, C2C ga publikum en bred variasjon av country musikk.

Lady Antebellum er et band som har utrolig bra energi og kjemi på scenen. De er genuint glade i hverandre og det føler man.  Noen ganger så er det nesten som å være en flue på veggen, men føler seg heldig at man får se kjemien og det vakre samspillet mellom dem.

Kontakten med publikum er veldig viktig for dem og de varierer noen ganger på set listen sin så at energien på konserten alltid er på topp.

De trives veldig godt i Europa og Hillary fortalte at de ble så rørte over at de fleste som var på ”Meet&Greet” i Seljord fortalte om en spesiell sang som har betydd mye for dem. Dette var veldig spesielt og fin, for det skjer ikke så ofte. Deres musikk er en skjønn blanding av country og pop, så de har en bred tilhørerskare.

Bandet startet for et par år siden sin egen veldedighetsorganisasjon ”Lady Aid” . Hillary ble faktisk gravid på omtrent det tidspunktet de begynte å jobbe med dette, og prosjektet er svært viktig for dem. ”Som artister har vi en mulighet til å bidra og gjøre en forskjell. Vi har valgt å hjelpe vanskeligstilte barn, og det at jeg ble gravid under begynnelsen av prosessen gjorde at dette ble ekstra spesielt for meg” sier hun. Dave og Charles bidrar også på en annen måte. De er begge golfentusiaster og deltar så ofte de kan på turneringer for veldedige formål.

Det har skjedd mye og fort for bandet og vi spurte dem om hvordan de ser på fremtiden, og hva som er deres neste mål. ”Vi håper på en lang karrière. De siste årene har vært fulle av justeringer for dem både som band og personlig. Barn, utvikling av karrièren, økt popularitet, alt dette har skjedd veldig fort og nå føler vi at vi har funnet balansen som funker for oss” forteller Charles.

Konserten som avsluttet dag en på C2C i Oslo var et fyrverkeri og de ga publikum en fantastisk opplevelse. Avisene skrev etterpå mest om at Charles fikk en blackout og falt fra scenen. Det var en relativt udramatisk hendelse som var over på et par minutter, musikken fortsatte hele tiden og han var fort på beina igjen og fortsatte uskadet, heldigvis. Som han selv sa: ”Denne konserten kommer jeg aldri å glemme, å falle  ned fra scenen foran alle dere. Alt er bra med meg, jetlag og lite søvn kan gjøre så mye rart

Kvelden ble avsluttet med konfetti-regn og vi ønsker dem god tur videre og velkommen tilbake snart!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy