Country4you

Craig Morgan kommer til Seljord!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Craig Morgan tar turen til Seljord under sommerens Countryfestival. Morgan har en imponerende CV utenom å være artist, bare hør her: stolt soldat for US Army, vise-sheriff, TV-vert, cross racer, bonde og familiemann!

«Musikken er som et senter for alle disse tingene«, sier mannen som er kjent som en av USAs beste sangere og låtskrivere siden «Almost Home» satte ham på kartet i 2002.

Craig ble født i lille Kingston Springs, Tennessee 17.juli 1964. Som sønn av en bass-spillende far, var Craig ofte med backstage på konsertene til countrystjerner som Vern Gosdin, George Jones og Tammy Wynette. 10 år gammel sang han nasjonalsangen under en skoletur til Nashville foran et publikum som inkluderte Minnie Pearl (Grand Ole Opry stjerne i over 50 år). Pearl sa til Craig etter fremførelsen:

«Son, someday you’re gonna be a famous singer.»

Morgans musikalske karrière startet for alvor da han fikk seg jobb som demo-sanger i Nashville. En oppgave av stor betydning i Music City, der et stort antall låtskrivere til en hver tid prøver å overbevise countrystjernene om å spille inn nettopp deres sanger. Allerede på dette nivået ble Craig Morgan ansett som en førsteklasses countrysanger og på hans første plate fikk Craig Morgan tommelen opp fra en av gigantene i countryhistorien, Merle Haggard, som resiterte en tekst på albumets avslutningsspor, «I wish I could see Bakersfield».

I årene som har gått, har Craig Morgan gitt ut seks studioalbum. Det siste kom i 2012 og het «This Ole Boy». I 2013 kom samlealbumet The Journey (Livin’ Hits) ut. Morgan har vært inne på countrylistene til Billboard hele sytten ganger, inkludert førsteplassen med «That´s what I love about Sunday» og seks sanger har nådd Topp 10; «Almost home», «Redneck Yacht Club», «Little Bit of Life», «International Harvester», «Love Remembers» og «Bonfire».

I sommer får vi altså gleden av å oppleve Craig Morgan LIVE i Seljord. Undertegnede har sett Morgan LIVE flere ganger i USA og kan bare si: Gled dere!

Countryfestivalen Seljord
22. – 26.juli 2015 arrangeres Countryfestivalen Seljord 17. gang på rad. Hvert år trekker opp mot 30 000 besøkende til festivalen, som finner sted på Dyrskuplassen i Seljord. Opp mot 25 artister vil i sommer ta i mot countryglade festivalgjester i Seljord.

Billettsalget er i gang!
Billettsalget til Countryfestivalen Seljord er godt i gang, og festivalen har allerede lansert 10 artister til sommerens festival. Full oversikt og mer informasjon finnes på festivalens hjemmesider.

Spotify spilleliste:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy