Country4you

Malibu Country – Reba McEntire

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Reba McEntire er en talentfull dame. Vi kjenner henne kanskje best som Countryartist, men hun har  også spilt i flere filmer, og tv-serier.

Blant annet hadde hun en sitcom som gikk fra 2001-2007. Nå er Reba tilbake på skjermen med en splitter ny sitcom. Serien har gått på ABC nå på sen-høsten og er foreløpig 4 episoder inne i sesong 1. Og nå har det også blitt kjent at serien «Malibu Country» har fått klarsignal for fortsatt produksjon, så vi har mye å glede oss til i vinter og vår.

Serien «Malibu Country» omhandler Reba MacKenzie, en Countryartist, som gav opp karrieren sin for å tilbringe mere tid sammen med familien. Da det blir kjent at hennes mann har vært utro, tar ekteskapet slutt, og Reba flytter fra Nashville til Malibu, California sammen med sin mor og to tenåringsbarn. Her forsøker Reba å få fart på karrieren igjen, etter mange års pause fra musikkindustrien.

Man trenger absolutt ikke være hverken Country– eller Reba-fan for å kose seg med serien.
Serien går fredager på ABC. Vi krysser fingrene for at den også snart kommer til Norden.

 

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy