Country4you

Rascal Flatts til Skandinavia!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så er det klart at Rascal Flatts tar turen over dammen til oss i Juli 2013. Trioen som har solgt over 21 millioner album, hatt 13 #1 hits og vunnet over 40 priser opp gjennom årene, er klare for konserter i Skandinavia.

Rascal Flatts er utrolig populære i Countrymusikkens hjemland USA. Bandet ble medlem av The Grand Ole Opry i 2011, og fikk også en stjerne på Hollywood Walk of Fame nå i høst.

Rascal Flatts historien startet der det har startet for mange av countrymusikkens største stjerner, på Fiddle and Steel Guitar Bar i Nashville. Etter at Gary LeVox (vokal), Jay DeMarcus (bass, keyboard, piano, vokal) og Joe Don Rooney (gitar, vokal) hadde funnet sammen, kom det selvtitulerte debutalbumet til Rascal Flatts ut i 2000.
Fra albumet gikk tre låter inn på topp 10 listene i USA og bandet hadde dermed fått en «flying start» på karrieren.

I 2002 kom album nummer to ut. «Melt» solgte 3×Platina i USA og inneholder bandets første og andre #1 hit – «These Days» og «Mayberry«.

Høsten 2004 kom det tredje studioalbumet ut. Albumet «Feels Like Today» var ikke noe dårlige en forgjengeren, tvert i mot. 5×Platina og to nye #1 hits med «Feels Like Today» og «Bless the Broken Road» ble resultatet av det albumet.

Våren 2006 kom bandets fjerde album ut. «Me and My Gang» inneholder hele tre #1 hits. «What Hurts the Most«, «My Wish» og «Stand» er alle kjente og kjære RF låter som fansen aldri blir leie av å høre på. «Me and My Gang» har også solgt til 5×Platina.

I 2008 gjorde Rascal Flatts det som mange andre gjør, gir ut et «Greatest Hits» album. Her fikk man 13 av bandets beste låter så langt i deres historie.
Rascal Flatts
Våren 2009 kom bandets sjette album ut. «Unstoppable» ble ikke den samme store suksessen som forgjengerene, men de fikk da en #1 på dette albumet også med nydelige «Here Comes Goodbye«.

I april 2010 stengte plateselskapet til Rascal Flatts dørene og bandet skrev kontrakt med Universal’s Big Machine Records. Senere samme år ga bandet ut sitt syvende studioalbum «Nothing Like This» på det nye plateselskapet. Rascal Flatts’ herlige låt «Why Wait» er fra dette albumet, sammen med en rekke andre gode låter som «I Won’t Let Go» og «Easy«.

Rascal Flatts’ åttende studioalbum kom ut i april 2012. «Changed» er kanskje mer country en bandet har vært på lenge, og den første singelen ut fra albumet var «Banjo«, som selvfølgelig gikk til topps på countrylistene.

Som man skjønner så er det et virkelig solid band som nå tar turen til Skandinavia. At Rascal Flatts besøker lille Vistra med sine knappe 2 500 innbyggere må sies å være stort…her bør man virkelig støtte opp om festivalen og møte opp, for dette blir bra!

Rascal Flatts har jeg opplevd LIVE flere ganger i USA, og vet at dette bandet leverer varene så det holder under sine konserter!

[sws_green_box box_size=»600″]Rascal Flatts Scandinavian Tour 2013:

5.Juli 2013: Vinstra – Country Music Festival Vinstra (Billetter)
6.Juli 2013: Göteborg – Trädgår’n (Billetter kjøpes her fra 4.februar)
7.Juli 2013: Stockholm – Cirkus (Billetter kjøpes her fra 4.februar) [/sws_green_box]

Rascal Flatts – Banjo (#1 i 2012)

Rascal Flatts – Why Wait (#1 i 2010)

Rascal Flatts – Here Comes Goodbye (#1 i 2009)

Rascal Flatts – Take Me There (#1 i 2007)

Rascal Flatts – What Hurts The Most (#1 i 2006)

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy