Country4you
Image default

Matthew Huff

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Matthew Huff er en uavhengig artist som baner sin egen vei med mix av Keith Urban, John Mayer, John Mellancamp og James Taylor. Han er en countryartist som er inspirert av forskjellige musikksjangere, har en vakker stemme og er en morsom og underholdende fyr.

Hans debutsingle «Back Again» var inne på Top 40 (39) på Music Row Breakout Chart, og nummer 20 på Power Source Top 75. Debutalbumet hans heter «Strong» og kom ut i 2010. Her finner vi bla. a «Back Again» og «As Time Goes By». Sistnevnte var også inne på flere musikklister. Det neste albumet, «Reflection» kom ut i 2013 og inneholder bl.a sangen «Simple Things» som hjalp han med å vinne Nashville’s New Country Star Competition i 2011.

Huff fikk George D.Hay Music Hall of Fame og Foundation Hoedown prisen i 2011. George D.Hay Hall of Fame er knyttet til The Grand Ole Opry.

Huff vant Top Artist i September 2013 på Artist Signal. Dette er en konkurranse hvor fans stemmer frem og hjelper uavhengige artister. Her vinner de penger for å hjelpe de videre i karrieren. Huff’s fans stemte over 48000 ganger den måneden han vant.

I løpet av 3 korte år har Matthew Huff spilt nesten 300 show fra California til Florida og har fått en flott fanskare. Denne ble enda større etter han deltok på One More Shot Event i Birmingham, UK november 2013. Det er en helg fylt med musikk fra artister som sammen med fans fra forskjellige land lager mye moro. Denne fanskaren, som nok var ukjente med Matthew før denne eventen, trakk Huff til seg i hjertene sine siden han er utrolig flink til å underholde og gi tilbake til fansen.

Matthew Huff gir årlig til forskjellige veldedighetsformål, f.eks Team-Keegan, CureSearch og Arkansas Children Hospital. «Å ha bena godt plantet på bakken, er det som gjør det verdt det«, sier han. Han gir mye tilbake til sin hjemby, en liten småby i Arkansas som heter Mammoth Springs. Han har blant annet laget «The Matthew Huff Scolarship» for seniorer på High School, for å oppmuntre ungdom til å følge drømmene sine, og ikke være redd for å feile. Han har også startet sin egen festival «Huff’s BackHome Fest«.

Finn ut mer om Matthew Huff:
www.matthewhuffofficial.com
Twitter: @thematthewhuff
Facebook: huffnation

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy