Country4you
Image default

Nye artister: Gary Quinn

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gary Quinn bor i England, men er født og oppvokst i Irland. Han hørte på farens Kris Kristofferson plater, og senere forelsket seg i den »nye» country musikken fra USA etter at han hørte Garth Brooks album »No Fences» tidlig på 90 tallet. Musikken til Gary Quinn kan beskrives som moderne «sound» med hint fra fortiden.

Quinn vant prisen for “Song of the Year» med låta ”He Don’t Show Her Anymore” på British Country Music Award i 2013. Han var også nominert i kategorien «Solo Artist». Året før var han nominert i kategorien «Best Horizon Act for up- and coming artist».

Gary Quinn’s selvtitulerte debutalbum inneholder 10 selvskrevne sanger med vakre tekster som får tankene til å løpe løpsk. Sangene hans spilles for tiden på radiostasjoner rundt i verden, bla.a Irland, USA, UK, og Australia.

Quinn ble i februar 2013 spurt om han ville synge på samme arrangement som Sugarland’s Kristian Bush og Hall of Fame låtskriver Bob DiPiero på CMA Songwriter Series. Gary har åpnet for artister som Jenn Bostic, Christian Kane og turnert med Nikki Gillis.

De siste 4 årene har han opptrådt på Belfast Nashville Songwriters Festival. Der har han delt scene med bl.a Carlene Carter, John Brannen og Nanci Griffith. Han har også åpnet for Clint Blade, Bill Anderson og Bob DiPiero, og opptrer også på andre festivaler.

Når Quinn deltok på «One More Shot» i Birmingham i november 2013, fikk han nye fans fra hele verden. «One More Shot» er en festival som foregår over en helg med masse musikk og moro. Her opptrer artister fra forskjellige steder/land og musikksjangre.

Gary har en helt spesiell måte å gi av seg selv på til sitt publikum. Han er en ydmyk, hyggelig og morsom fyr som alle liker.

Les mer on Quinn på:
TwitterFacebookwebside

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy