Country4you
Taylor Swift

Ny Video: Taylor Swift – ‘Safe & Sound’

Taylor Swift kom nylig ut med sin nye video til låta «Safe & Sound» som er første sangen ut fra «The Hunger Games‘ soundtrack. Sangen har Swift skrevet sammen med country/folk duoen, The Civil Wars.

Filmen «The Hunger Games» (action-sci-fi) kommer på kino her på våre breddegrader i mars 2012. I restene av det som en gang var Nord-Amerika, tvinger Panem-nasjonen hvert år alle sine tolv distrikter til å sende en tenåringsgutt og en tenåringsjente for å konkurrere i «The Hunger Games«.
The Hunger Games er dels forskrudd underholdning, dels skrekktaktikk fra myndighetene, en TV-overført happening der «tributter» må slåss med hverandre inntil én overlevende står tilbake. Reglene i Dødslekene er enkle – den av de tjuefire utvalgte personene som overlever, vinner og får dra hjem igjen.

Filmen er regissert av Gary Ross og med Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson i hovedrollene. Filmen er basert på romanen Dødslekene av Suzanne Collins.

Taylor Swift jobber også for tiden med et nytt album. Nylig sa hun i et intervju med MTV at mens «Speak Now» var et album hun skrev på egenhånd, er det nye albumet et samarbeide med personer hun alltid har ønsket å jobbe med. Dette er et smart trekk av Swift for å kanskje gjøre noe nytt og annerledes.

Se videoen til Safe & Sound her:

Kanskje vil du også lese:

Taylor Swift er singel igjen

Roy Skjellaug

Taylor og Lady A opptrer på Grammy Awards

Roy Skjellaug

Taylor Alison Swift

Rolf Berglund
Laster...