Country4you

Nye artister: Brad Lee Schroeder

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hver dag kommer det artister til hovedstaden innen Country Music – Nashville, med med en koffert full av håp og drømmer om en lysende karriere innen Country Music. Mange reiser tomhendte hjem igjen med knuste drømmer..

En som har kommet gjennom nåløyet er Brad Lee Schroeder.

Med et godt utseende, kraftig stemme og et sjarmerende smil, er Brad for øyeblikket en av de nye meget lovende Country Music artistene i USA.

Vokst opp med påvirkning fra nesten alle sjangre innen musikken, har Brad entusiastisk omfavnet en rekke musikalske stilarter opp gjennom livet. Brad, som kommer fra Denver – Colorado, har nå utviklet en dypere forståelse for countrymusikken, og vi får håpe at han holder seg innen «vår» sjanger!

Med gitaren på slep dro Brad til Nashville. Under hans studio sesjon på «Ocean Way Recording» i Nashville, beviste han at vi har en ny lovende Country stjerne på gang…

Med sin debut singel, «Easy», skrevet av Michael Logen og Thom McHugh, gir Brad oss ei låt med fengende tekst og
melodi. «Dette er min sjanse til å rope til verden hvor «Easy» kjærlighet kan være når du finner den rette«, sier Brad om låta.

Dette blir en spennende artist å følge i tiden fremover!

Se videopresentasjonen av Brad under, og fortell oss hva du synes!

Du kan også laste ned singelen fra Amazon.Com – The Nashville Session. Den inneholder 3 gode låter..

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy