Country4you

Nytt från USA, uke 43

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

För några dagar sedan fyllde Karen och Kimberley  i Little Big Town 45 år och i fredags blev de ’the Newest Members of the Grand Ole Opry’. De installerades av Vince Gill och Little Jimmy Dickens (’the Opry’s greatest treasure’) som också sjöng en låt och berättade en av hans berömda historier.
På tisdag kommer Little Big Town ut med sitt nya album Painkiller En av låtarna på albumet är ”Day Drinkin’”
Jo männen i LBT är Phillip, den blonda långhåriga, som är 40år, Jimi är några år äldre och gift med Karen.

Lady Antebellum kommer ut med sin nya singel på måndag. Låten heter Freestyle och är med på det nya albumet 747 som kom i förra veckan.
Lady Antebellum är med i C2C och kommer över till Norge och Sverige 28/2 och 1/3. Både Hillary och Dave är nyblivna föräldrar hoppas inte det ställer till något.
Antebellum är latin och betyder före kriget. Åren innan det amerikanska inbördeskriget byggdes det  stora gårdar i grekisk stil med vackra höga pelare eller kolonner, den byggstilen kallas också för Antebellum. Det var när de höll på att bilda bandet som de stannade vid ett sådant hus för att fotografera och bestämde de att namnet skulle vara Lady (för Hillary) och Antebellum.

Justin Moore kommer ut med singeln This Kind of Town” måndag. Låten finns med på albumet ”Off the Beaten Path”.  Justin fyllde 30 år i mars och kommer från Arkansas. Justin fick sin musikaliska fostran i sin onkels rockband och Justin har gjort några bra rocklåtar bl a med Brantley Gilbert  (som blir med på C2C).

Toby Keith har en ny singel på gång, ”Drunk Amerikans”.  Detta är 6 singeln i rad av Toby som handlar om alkohol och den är skriven av Brandy Clark (som är bland de artister som kommer hit med C2C).
Han arbetar på ett nytt album «35 MPH Town» men det lär knappast komma ut före våren, men det finns rykten som säger tidigare.

Sist tar jag men Tyler Farr’s video för ”A Man Walks into a Bar”.  Men varför kan han inte se lite gladare ut, Flickan är ju intresserad av honom.

 

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy