Country4you
Image default

Ottar «Big Hand» Johansen – «Starting All Over Again»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Starting All Over Again er første smakebit fra «50 Years On The Road«, en samling nye låter fra Ottar «Big Hand» Johansen. Når man feirer femtiårsjubileum som artist, er det naturlig at man tar en titt i bakspeilet, men hjulene ruller fremdeles fremover. Dette er ikke en historie hvor hovedpersonen stirrer døden i hvitøyet, snarere en vital hyllest til livet på veien. Vi snakker om en mann som planlegger neste turnè istedenfor pensjonisttilværelsen.

Singelen blir tilgjengelig på alle digitale platformer fra og med 16 mai.

Video: Ottar «Big Hand» Johansen – «Starting All Over Again»

Ottar «Big Hand» lanserer også i dag nye nettsider. Sjekk ut www.bighand.no.

Ottar «Big Hand» Johansen har tidligere mottatt to Spellemannpriser, med Claudia/Big Hand/Casino for ”Oh Yeah”, og for soloplaten ”Game of Hearts”. Jubilanten har kontinuerlig turnert i Norge, og i USA med bl.a. Joe Sun. Det er neppe noen artister i Norge som har flere mil på veien enn den karen, og dette gjenspeiles i en trofast landsdekkende fan-base. Det bør også nevnes at Big Hand har delt scene med storheter som George Jones, Johnny Cash, Waylon Jennings og Willie Nelson.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy