Country4you

Seljord og Vinstra i samarbeide med Mercedes-Benz på trailere og trucks!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mercedes-Benz og Countryfestivalene på Seljord og Vinstra har inngått et spennende kommersielt samarbeid. Avtalen skal være et bidrag til en sterk satsing inn mot festivalgjester med nyttekjøretøy.

Mercedes-Benz lastebil ønsker å gi noe tilbake til sine kunder og interessenter, samt å synliggjøre sitt merkenavn i en litt annerledes setting. Festivalene har i lengre tid vært på utkikk etter en samarbeidspartner som kan bidra i utviklingen av et helt nytt og attraktivt område for gjestene som til daglig kjøre lastebil, truck og annen tungtransport.

Salgsdirektør i Mercedes-Benz lastebil, Jan Ole Tronstad, er svært tilfreds med samarbeidet og gleder seg til sommeren; ”I 2013 investerte vi i en show-henger på 13,6 meter med formål om å være tilstede på aktiviteter og tilstelninger der våre kunder også befinner seg. Countryfestivalene er helt klart en slik tilstelning, og vi er veldig sikre på at dette er en god match.”

Countryfestivalen Seljord har i alle år hatt et eget område tilegnet lastebiler og annet nyttekjøretøy, på Vinstra blir det første gjennomføring i 2014.”Vi har lenge lekt med denne tanken og har svært store ambisjoner for hva vi kan få til sammen med Mercedes-Benz, spesielt i et lengre perspektiv. Dette publikumet er veldig viktig for oss, samtidig som vi vet at det finnes god underholdning i mange flotte kjøretøy for hele vårt festivalpublikum. Det at en så sterk merkevare ønsker å utvikle dette sammen med oss er helt fantastisk” sier en oppstemt festivalsjef på Countryfestivalen Seljord Egil H. Moen.

Daglig leder på Country Music Festival Vinstra, Vigdis Holmestad, ser også meget positivt på samarbeidet. ”Vi lanserte nylig vår nye lastebil-camp og har opplevd overveldende respons. For oss er det helt avgjørende at vi har fått med Mercedes-Benz på laget for å løfte dette til det nivået både vi og gjestene våre ønsker. Dette gleder vi oss veldig til.

Countryfestivalen Seljord arrangeres på Dyrskuplassen i Seljord i uke 30. Festivalen er Nordens største Countryfestival og arrangeres i år for 14.gang. Festivalen offentliggjorde tidligere i år at de har booket den verdenskjente artisten Dwight Yoakam til sommerens festival. Country Music Festival Vinstra arrangeres i 2014 for 22. gang. Festivalen arrangeres i Kåja på Vinstra, og lanserte nylig sine første band med Amerikanske Darryl Worley, Staut, Sie Gubba, og Vassendgutane.

Mer informasjon:
Festivalsjef Countryfestivalen Seljord, Egil H. Moen:       +47 481 55 100
Daglig Leder Country Music Festival Vinstra, Vigdis Holmestad:  +47 970 90 758
Salgsdirektør Mercedes-Benz lastebil, Jan Ole Tronstad:         +47 994 08 500

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy