Country4you

Tam debut fra Danielle Bradbery

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Danielle Bradbery har “the voice of an angel”, sier Blake Shelton. Han var Bradberys mentor i the Voice, og han har rett: Det er ikke tvil om at Danielle kan synge. Men etter å ha hørt det selvtitulerte albumet hennes som kom ut i går, sitter man igjen med følelsen av å ha hørt mye av det før.

Vinneren av den fjerde sesongen av amerikanske The Voice er bare 17 år, synger fantastisk og har alt gitt ut hitsingelen The Heart of Dixie. Denne låta har en fengende melodi, en bra tittel og en fin tekst om ei tøff dame. Det er lett å høre hvorfor akkurat denne låta ble første singel. Dette er albumets absolutte høydepunkt. Resten av albumet er dessverre ganske skuffende.

Stemmen til det unge talentet bærer ikke hele albumet alene. Det blir for det meste litt kjedelig og tamt. Young in America er en sang man føler man har hørt mange ganger før, om å kjøre ut av den lille hjembygda for å utforske mens man ennå er ung. Dette har vi hørt bedre sanger om før.

Heldigvis finnes det unntak som liver opp albumet. Dance Hall er upbeat, fengende og får lytteren interessert. Melodien fungerer fint til den søte teksten full av ungdomskjærlighet og bygderomantikk:

We could string the stars over these corn stalks
We could turn your truck into an old jukebox
Just take my hand, and baby, we could fall
Let’s turn this open field into an old dance hall

Daughter of a Workin’ Man har en flott melodi som passer fint med budskapet i låta, og de få instrumentene i den rolige balladen gjør låta om arbeiderklassejenta mer troverdig. Wild Boy er også en fin låt, men den gjør ikke så dypt inntrykk. Og med fire låtskrivere skulle man tro de kunne kommet på noen bedre rim. Rimene er ikke de beste i Never Like This heller, men den har noe mørkt, sårbart og fint ved seg likevel.

De få høydepunktene på debutalbumet viser at dette kan bli en spennende artist i framtida, men mange av låtene er tamme nok til at de er vanskelige å huske etter å ha hørt dem. Likevel viser Bradberys debut at hun er en artist som definitivt har stemmen som skal til. Hvis 17-åringen får velge mer spennende låter til neste album, kan resultatet bli veldig bra.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy