Country4you

Tirsdag kveld på Grand Ole Opry

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Er man i Nashville, så må man besøke The Grand Ole Opry. Vi har besøkt Grand Ole Opry før, men ikke tatt en såkalt VIP Tour backstage. Denne tirsdagen gjorde vi det, og det var fantatisk å gå i gangene, se bilder, effekter, band som øver, sette seg i stolen på backstage-rommet til Little Jimmy Dickens osv. Little Jimmy er dessverre ikke i helt i slaget for tiden, så det er skjeldent å se han på The Opry nå for tiden fikk vi beskjed om. Han er jo tross alt over 90 år gammel.

Vi så første settet fra bak på scenen. Første artist ut var Josh Thompson som vi også hadde hilst på backstage. Flott fyr med mange gode låter.

Neste ut var legendariske Connie Smith. Smith har vært medlem av Grand Ole Opry siden 1965 og er hyppig å se der i huset. Dyktig dame med flott stemme!

Dailey & Vincent var neste band ut. For et fantastisk bluegrass-band dette er! De får med seg publikum fra første strofe, og det er vanskelig å sitte stille når de herjer på låt etter låt. Her er en video med deres 2013 singel «Steel Drivin’ Man»:

Neste band ut var legendariske Diamond Rio. Jeg skal vel være ærlig å si at jeg ikke kan mange av låtene til dette bandet, men de har da hatt sine hits opp gjennom årene. En av bandets #1 hits var «Beautiful Mess» fra 2002 som du helt sikkert har hørt.

Så var det tid for litt skikkelig western! Riders in The Sky entret scenen med sin humoristiske stil. Bandet har jo sin egen formening om ordtaket C & W. Det står etter deres mening for Comedy & Western!

Neste artist ut denne kvelden var Sara Haze. Sara kommer fra California og spilte på The Opry for første gnag for en måned siden. Sara begynte å skrive og spille inn sin egen musikk da hun var fjorten år gammel og har hatt over hundre film-og TV-sanger, inkludert; Safe Haven, The Hills, The Secret Life Of The American Teenager og Americas Next Top Model, bare for å nevne noen.

Kvelden ble avsluttet med Rascal Flatts. Det bandet skuffer jo aldri og de er rimelig trygge på The Opry scenen. De kaller The Opry for sitt andre hjem, og det er jo ganske tydelig å se. De koser seg virkelig på scenen og leverer flere av sine #1 hits. Rascal Flatts kommer jo snart til Norge og Sverige, så har du muligheten bør du få med deg dette! Les mer om Skandinavia konsertene her.

Bilder fra kveldens show på Grand Ole Opry:

Backstage Grand Ole OpryJosh ThompsonConnie SmithDailey & VincentRider in the SkySara HazeRascal Flatts

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy