Country4you

Toby Keith – Bullets In The Gun

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bullets In The Gun Bilde
Toby Keith - Bullets In The Gun

Endelig fikk jeg kloa i Toby’s nyeste album, Bullets In The Gun! Har ventet på å få høre dette etterlengtede albumet fra Toby Keith som er hans fjortende studioalbum.

Toby Keith er en av de mest produktive av dagens country artister. Han har stort sett gitt ut ett album hvert år siden 1993, og han skriver de fleste låtene selv. Han gjør også det meste selv når det kommer til produksjon, og han er deleier i  plateselskapet Show Dog-Universal Music.

Bullets In The Gun er etter vår mening hans beste utgivelse på lenge, men uten den helt store halleluja-stemning.
Tittelsporet, som også er Toby’s nyeste singel, er en gripende og herlig låt om en omstreifer som blir kjent med ei bar-danserinne. Dette fører ham inn i en karriere med kriminalitet og får en blodig slutt. Bullets In The Gun er en av mine desiderte favorittlåter fra albumet.

‘Think About You All Of The Time’ er fengende, men har en litt merkelig tekst om det å bli opphengt i en ex. Denne sangen kan ha potensiale til å bli neste singel ut fra albumet!?

Toby samarbeidet med sin gamle venn Scotty Emerick og Dean Dillon når de skrev sangen «Is That All You Got». Denne liker jeg veldig godt selv om den har et snev av en vemodig undertone.
Sangen ‘Ain’t Breakin’ Nothing’ har noe av det samme tema der den tegner et interessant bilde av en mann som sier at han er sin egen verste fiende. Etter et uunngåelig samlivsbrudd finner han en slags trøst om kvinnen som forlater ham:

You ain’t breakin’ nothin’ that ain’t already broke

Dette er en av ikke mindre enn seks sanger som Toby skrev sammen med Bobby Pinson. Pinson hadde et kortvarig forsøk på en solokarriere i 2005. Han ga ut 3 album, der debutalbumet er det desidert beste. Det er veldig bra om samarbeidet med Toby Keith kan føre til at Pinson skyter fart på egen solo-karriere igjen! Kanskje det fører til en ny stjerne i stallen til Show Dog Universal?

Pinson var med på å skrive sangen (og en av høydepunktene på albumet) ‘In A Couple Of Days’. Denne låta inneholder en klagende og noe syrlig svar til kvinnen som nettopp har forlatt ham.
«Somewhere Else»
er en hyggelig mid-tempo sang om hvordan man får tiden til å gå etter at kjæresten har gått fra han. «Drive It On Home» er en fartsfylt og glad lastebil-sang med nesten ingen melodi. «Kissin ‘In The Rain» handler om en vanskelig tenårings-romanse mellom en opprørsk datter og en arbeiderklasse gutt. Sangen er OK, men ikke noe mer en det.

Det er ikke alt som Pinson har vært med på å skrive som er like bra. Den dårligste sangen på hele albumet er etter min mening den banjo-ledede «Get Out Of My Car». Det eneste positive med denne sangen er den herlige banjo-spilling.

På Deluxe utgaven av albumet er det fire live spor, men ingen av dem er akkurat veldig bra. Det er en versjon av Johnny Paycheck’s låt ’11 Months and 29 Days». Den mangler dessverre intensitet og overbevisning. Waylon’s ‘Waynore’s Blues «(er det ikke feil tittel på coveret tro?) og Roger Miller’s ‘Chug A Lug» passer godt for Toby og er OK låter å høre på, men høydepunktet er hans versjon av den nydelige sangen «Sundown». Dette var opprinnelig en topp 20 hit fra den kanadiske folkesangeren Gordon Lightfoot på 70-tallet.

Country4you.Com’s vurdering av Toby Keith’s Bullets In The Gun: 5 av 6

Vi har fått noen ekseplarer av albumet fra våre venner i Universal. Delta i konkurranse om å vinne albumet her!

Du kan kjøpe albumet hos CDON. Du støtter samtidig Country4you.Com ved å kjøpe albumet via denne linken.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy