Country4you
Country Artister

Country4you.Com ser nærmere på: Zac Brown Band

Zac Brown Band

Zac Brown Band er et amerikansk country band med base i Atlanta, Georgia. Besetningen består av Zac Brown (vokal, gitar), Jimmy De Martini (fele, vokal), John Driskell Hopkins (bass, vokal), Coy Bowles (gitar, orgel), Chris Fryar (trommer) og Clay Cook ( gitar, orgel, mandolin, steel gitar, vokal).

Zac Brown Band har spilt inn fire studioalbum, og hatt fire singler på Billboard’s country liste så langt. «Fried Chicken» og «Toes» klatret helt til topps, og «Whatever It Is» kom til en god andre plass.  Gruppas siste låt, «Highway 20 Ride» klatrer i disse dager på listene i USA.

4.Mai i år kommer Zac Brown Band ut med sitt nye album «The Jar»

Gruppa startet høstingen av utmerkelser og priser i 2009. Det startet med ACM’s «Top New Vocal Duo or Group» og fortsatt med CMA’s «Video of the Year» for «Chicken Fried». 2010 startet de med å vinne en Grammy Award for «Beste Nye Artist».

Gruppa ga ut sitt første album, «Far from Einstyne», i 2004. I 2005 kom albumet «Home Grown». Et live-album fra Rock Bus Tour ble gitt ut i 2007, og «The Foundation» kom ut i 2008 (solgt til platinum i USA – 1,000,000 solgte album)

Se videoen til Zac Brown Band’s siste låt «Highway 20 Ride»her:

For de som fikk med seg CMA Awards i nowember, så husker du garantert Zac Brown Band gjøre en forrykende opptreden med «Devil Went Down To Georgia».  For deg som ikke har fått det med deg, se det her:

Zac Brown Band’s hjemmeside

Kanskje vil du også lese:

Brad Paisley, Lady A og Faith Hill er lagt til lineup for CMA Music Festival 2012

Roy Skjellaug

Det ble en god Grammy-uttelling for countrymusikken!

Roy Skjellaug

Hør Zac Brown Band’s nye singel, ‘My Old Man’

Redaksjonen
Laster...