Country4you
Image default
Nordiske Nye Countryartister

Evi gir oss herlig Country Music fra Færøyene

Første gang Færøske Evi Tommysdóttir Djurhuus sang offentligt, var til sit eget Bryllup i August 2010. Nu kan hun høres på en single CD med to countrysange. Hennes debutalbum, Wishing Well, kommer ut i løpet av høsten 2011.

At vejen ikke behøves at være så lang, kan den 29-årige Evi Tommysdóttir Djurhuus uden tvivl, skrive under på. Selvom hun altid har sunget meget i familien inden for 4 vægge og altid ivrigt har lyttet til sang og musik, var det ikke før end til sit eget bryllup hun første gang sang i offentlig sammenhæng.

Evi øvede sig hele natten inden brylluppet og fremførte så sangen for brudgommen, som derefter kvitterede med en guitar i morgengave. Siden da har hverken guitaren eller stemmen fået fred. Den har ”stået” på sang og musik fra morgen til aften. Nu har Evi så taget næste skridt og har netop indspillet to gamle vælkendte country-slagere, der kan høres på den nye CD.

Den nye CD bærer titlen ”How´s the world treating you” hvilket også er titlen på den ene sang. Den næste er et andet kendt country nummer ”He´ll have to go”.

Indspilningerne fandt sted i Kriss-Stuff Studio i Hoyvík på Færøerne, hvor Jákup Zachariassen har produceret og tilrettelagt sangene.”

Hør Evi med ”How´s the world treating you” her:

Evi – ”He´ll have to go”

Country4you.Com mener at dette lyder svært godt! Det er herlig å se at vi får frem Nordiske Country Artister med slik god kvalitet på både vokal og sound…

Du kan kjøpe Evi’s musikk som MP3 hos CDBaby:

How’s the world treating you
He’ll have to go

Hva synes du?

Les også:

Færøyenes skatt – Evi har kommet med sitt debutalbum

Roy Skjellaug

Nordiske Country Artister: Tord Johnsen

Roy Skjellaug

Matthew Huff

Nina Karoline Borgersen Reklev

14 kommentarer

K Ludvig 11. januar 2011 at 06:00

Sådan Evi… Vi er mange der er så stolte af dig. Blive ved med det. c»,) vi ønsker alt godt for dig i fremtiden.

Svar
<Ole S. Nielsen 12. januar 2011 at 18:34

Det er rigtig godt

med vanlig venlighed
Ole S. Nielsen
DJ
Countrytimen Radio 10FM

Svar
Færøyenes skatt - Evi har kommet med sitt debutalbum | Country4you 24. juni 2019 at 15:53

[…] for første gang. Kort tid etter ga hun ut en singel med to Jim Reeves klassikere. Country4you.Com skrev om Evi i Januar og etter den tid har hun reist rundt på Færøyene og spilt på konserter og festivaler. Nå har […]

Svar

Legg igjen kommentar