Country4you
Image default

CMA Music Festival: Country’s Night to Rock 2014

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld sendes opptaket på TV i USA fra sommerens CMA Music Festival i Nashville. Vi var der, og vi gleder oss til å se programmet!

Det var, igjen, noen fantastiske dager i Nashville under årets festival som i år var 5-8.juni. På LP Field, som vi kommer til å se mest av i TV-showet, spilte denne stjernespekkede listen av artister:

Jason Aldean, Dierks Bentley, Luke Bryan, Eric Church (med gjesteopptreden av lzzy Hale), Florida Georgia Line, Brantley Gilbert, Hunter Hayes, Lady Antebellum, Little Big Town, Miranda Lambert (med gjesteopptreden av Carrie Underwood), Tim McGraw (med gjesteopptreden av Faith Hill), Brad Paisley, Rascal Flatts, Thomas Rhett, Blake Shelton (med gjesteopptreden av Gwen Sebastian), The Band Perry, Keith Urban og Zac Brown Band med gjesteopptreden av Richie Sambora.

Det var også mye bra konserter andre steder rundt i Nashville, men det kommer nok ikke til å vises mye av det i TV-showet dessverre. Vi fikk blant annet med oss konsertene til Big & Rich, Shooter Jennings & Waymore’s Outlaws, Charlie Worsham, Dan + Shay og Terri Clark på Riverfront scenen. Andre konserter rundt i byen vi fikk med oss var Trick Pony, Leah Turner, Jamie Lynn Spears og Aaron Watson.

Det er vel tvilsomt at vi får se CMA Music Festival: Country’s Night to Rock på en TV-kanal her i norden, men hele showet dukker helt sikkert opp på Youtube i løpet av dagene som kommer. Vi kommer til å oppdatere denne artikkelen med video vi kommer over.

Bildegalleri fra årets festival kan du se her.

Neste års festival er satt til 11-14 juni.

[box type=»shadow» align=»aligncenter» ]Litt statistikk fra CMA om CMA Music Festival:

– Ifølge CMA er 75% av tilgjengelige billetter til neste års festival(2015) allerede solgt.

– 50% av de som var på 2014 festivalen var førstegangs deltakere, opp 48% fra 2013.

– 52% var førstegangsbesøkende til Nashville.

– 17% sa de nylig ble fan av countrymusikk.

– Gjennomsnittlige avstand deltager reiste for å delta på CMA Music Fest var 665 miles (1070 km).

– 96% viste interesse for å komme tilbake neste år.

– 52% sa de var under 40 år (opp fra 50% i 2013).

– 82% benyttet sosiale medier for å poste daglige oppdateringer fra Nashville, med FACEBOOK i tet (75%), etterfulgt av INSTIGRAM (46%) og Twitter (37%). [/box]

Smakebit fra showet:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy