Country4you
Image default

Et møte med The Cadillac Three

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Livets glade gutter…”, det er akkurat hva disse tre er! Jaren Johnston, Kelby Ray og Neil Mason, barndomsvennene som er oppvokst i Nashville og som elsker å spille seg igjennom by etter by uansett om det er i USA eller Europa.

Vi møter dem backstage på Rockefeller hvor de skal spille. Første besøket i Norge som samtidig er den siste konserten på en lang turné. En turné hvor de har spilt med Eric Church, som her i Oslo, Jack Owen og innimellom alene. Året har begynt i et forrykende tempo, noe disse kompisene trives godt med. Etter Oslo vender de hjem for å slappe av i 4 dager(!) før de skal ut på veien igjen.

Akkurat som Eric Church har de sin helt egen stil. En blanding av bla.a ZZ Top, Lynard Skynard med countryinnslag. De selv kaller stilen sin ”Country Fuzz”, og musikken er overraskende, fengende og morsomt. På scenen er det full fart hele tiden og man ser at de har det gøy!

Jaren er også godt kjent som låtskriver. I tillegg til materiale for The Cadillac Three, har han skrevet for Keith Urban ”You Gonna Fly” og Tim McGraw ”Southern Girl” og flere låter for Kenny Chesney, Jake Owen, Sara Evans og Dierks Bentley. Mye av tiden i år går til radio turnéer i USA og de har også hatt flere opptreden i TV serier, så som ”Nashville” 2 ganger, Vampire Diaries, Hart of Dixie og CSI Miami. En fantastisk måte å nå ut til fansene sier Jaren, men å bruke opptil 16 timer for en opptreden på 3 minutter, det blir litt for kjedelig for disse gutta.

Dette er et band vi håper å se flere ganger i Norge og Norden! Dette er fremtidens country, en spennende blanding av forskjellige stiler og som vil overraske mange. Vi gleder oss til å høre mer!

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy