Country4you
Image default

Florida Georgia Line endelig i Norge

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Florida Georgia Line har på svært kort tid blitt en av de mest populære countryrock bandene. Vi møtte dem i Oslo under C2C for en prat om deres reise så langt.

Historien, eller eventyret som de selv sier, begynte i 2008 da Tyler Hubbard og Brian Kelley møttes på Belmont Universitet. Begge hadde vært aktive innen kristen musikk og etter de ble ferdige på universitetet bestemte de seg for å gi musikken en sjanse. De ga seg selv 2 år for å klare seg som en country duo.

De skrev musikk på dagene og spilte på klubber på kvelden, for å kunne betale regningene sine. De ga ut en EP som de finansierte selv i 2010, og ting begynte virkelig å skje når de møtte Joey Moi, produsenten for Nickelback. De tre begynte å jobbe sammen i studio og her formet deres sound seg til det den er i dag. Country med influenser fra Nickelback, Shine Down, Three Days Grace og Def Leppard.

Det store interessen for deres musikk kom med låten ”Cruise” som de hadde på sin EP (produsert av Joey Moi) som kom i mai 2012. 6 måneder senere kom deres første studioalbum ”Here´s to the good times” og flere av låtene fra albumet steg høyt på forskjellige country lister, bl.a. var den #1 på Billboards Top Country Albums.

Deres andre album ”Anything Goes” kom ut i oktober 2014.

Til tross for en kort karriere så har Tyler og Brian kommet veldig langt. De er allerede på listen over ”Fortune 30 under 30”.

Tenk at vi for bare noen år siden ikke hadde nok til å betale husleien vår” sier Tyler og smiler litt. ”Hardt arbeid og en stor takk til alle våre fans, radiostasjoner og alle i vårt team, familie og venner som har støttet oss – det er årsakene til at vi har oppnådd alt dette, vår drøm” fortsetter han.

Vi prater også med dem om hvordan det er å turnere utenfor USA for første gang. ”Det er helt crazy. I går pilte vi for 4000 mennesker og alle kunne tekstene, det skjer jo ikke i USA en gang. Vi er veldig ydmyke og overveldet over den mottakelsen vi har fått og gleder oss til et forrykende show i kveld. Vi LOVER at det blir amazing” sier de med et stort smil.

C2C er en del av deres store turné i år og de skal ha 66 konserter før oktober hvorav noen i Europa og de fleste i USA. ”Dette er ikke så heftig, for et par siden spilte vi 236 konserter på et år, men nå er reisene lengre og det er så spennende.” En ting som alltid er viktig for artister er familielivet når de reiser, så også for Tyler og Brian.

Brian er ganske nygift og Tyler har akkurat forlovet seg. ”Vi er så heldige at våre jenter reiser sammen med oss neste hele tiden, og når vi er i USA har vi også hundene våre med oss. Men familiene og vennene ser oss ikke like mye som før, men det er veldig viktig for oss å holde kontakten når vi er ute og reiser. Takk til teknologien…” sier Brian.

Når vi spurte om deres første reaksjon når de hørte at de skulle på turné i Europa så ler de godt. ”Vi har alltid hørt om andre artister som har fortalt hvor utrolig det er å spille i Europa, de fantastiske fansen og ikke minst kunnskapen til countrymusikk. Wow, nå er vi virkelig i ”the big league”! Og alt vi har hørt kan vi bekrefte, det er ikke til å tro hvor kult det er å være her og få spille, også med andre artister. Vi har spilt noen låter som ikke er så kjent engang i USA og her synger alle med

Florida Georgia Line (navnet kommer av at Tyler kommer fra Georgia og Brian fra Florida) er definitivt et navn å følge med på og vi gleder oss til å se dem tilbake i Norge snart.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy