Country4you

Første artist klar til Country Music Festival Vinstra 2015!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For 23. år på rad arrangeres det Countryfestival i Kåja, på Vinstra.  Mandag 1.desember åpnet billettsalget til sommerens festival, og aldri har daglig leder, Vigdis Holmestad, opplevd liknende respons. ”Flere hundre gjester har allerede booket sin festivalbillett, og det før vi har sluppet en eneste artist. Vi er utrolig takknemlig for interessen, og gleder oss til å presentere årets program gjennom vinteren. Det blir en god kombinasjon av norske og utenlandske artister, og vi håper å introdusere publikum for noen nye Countryfavoritter”.

Hellbillies første band ut

Brødrene Aslag og Lars Haavard Haugen vil sammen med Arne Sandum og Bjørn Gunnar Sando være en av headlinerne til sommerens festival. ”Det er fantastisk å kunne lansere Hellbillies som første artist til festivalen i 2015”, fortsetter Holmestad. ”Erfaringsmessig betyr det allsang, og et fullstappet Amfi når Hellbillies står på scenen!” Bandet fra Ål i Hallingdalen har solgt utrolige 840 000 album, og gitt fansen ca. 1 600 konserter rundt om i Norge, noe som trolig gjør de til et av landets fremste og mest populære konsert-band. Bandet var i 2014 aktuell med sitt hittil siste album, LEVANDE LIVe,  som er det 13. i rekken siden oppstarten i 1990.

Neste artist til festivalen lanseres førstkommende fredag.

Countryfestivalen på Vinstra

Countryfestivalen på Vinstra arrangeres hvert år i uke 27, i Kåja. Festivalen trekker mellom 12 – 14 000 countryentusiaster til Gudbrandsdalen, der campingliv, countrymusikk, amcars og feriestemning setter sitt preg på en ellers så rolig by. Sommerens festival arrangeres fra 1-5.juli.

Billettsalget til sommerens festival åpnet mandag 1.desember, og billetter finner du her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy