Country4you

James Intveld til Countryfestivalen Seljord

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Intveld besøkte Norge for første gang i 1987, som gitarist i erke-americana-bandet ”The Blasters”. Året etter dukket han for første gang opp på en plate under eget navn, da han bidro på det andre volumet av den essensielle antologiserien ”A Town South of Bakersfield”. Albumet ble produsert av gitaristen til festivalaktuelle Dwight Yoakam.

Det var først i 1995 at Intveld hadde sin solodebut med albumet ”Introducing James Intveld”. Albumet produserte Intveld selv, i tillegg til at han selv sto for alle instrumenter i orkesteret.

Albumdebuten ble fullt opp med «Somewhere down the Road» i 2000 og «Have Faith» i 2008. Musikken til Intveld kjennetegnes som tøff country, i skjæringspunktet mot rockabilly.
Hans unike egenskaper og erfaringer har også bidratt til at James Intveld har blitt en respektert og ønsket artist blant verdens store stjerner. Han har blant annet vært gitarist i bandet til John Fogerty, og spilt bass med Dwight Yoakam, som tidligere er bekreftet til Countryfestivalen Seljord 2014.

Les mer om James Intveld og andre bekreftede artister på festivalens hjemmesider. Billetter til festivalen kan bestilles på http://booking.countryfestivalen.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy