Country4you

Kommende utgivelser i USA

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På streamingmarkedet er det tre nye plater som slippes 26.februar, og tre til har meldt sin ankomst i løpet av mars. 

Chuck Wicks – «Turning Point» (26.02.16)
Chuck Wick, som hadde en hit for åtte år siden med «Stealing Cinderella» er endelig tilbake med sin andre utgivelse. Tidligere er singelen «She’s Gone» sluppet, forøvrig den femte singelen fra denne skiva, og den har han produsert sammen med Andy Dodd som er en kristen musiker.

Bob Woodruff – «The Year We Tried To Kill The Pain» (26.02.16)
Woodruff ble kritikernes yndling da han kom ut med albumet «Dream & Saturday Nights» i 1994. Denne plata, hans fjerde, har allerede vært på markedet i Europa siden 2013. Plata ble innspilt i Sverige har også fått to ekstra bonusspor.

The Waco Brothers – «Going Down In History» (26.02.16)
Bandet er tilbake med deres første album på ti år. Albumet har ti spor hvor blant annet Jon Dee Graham sin «Orphan Song» er med.

Randy Houser – «Fired Up» (11.03.16)
Houser slipper sitt fjerde album med «Fired Up», og nok en gang er det produsent Derek George som står bak slik han også gjorde det med Housers forrige plate «How Country Feels». Lang er det blitt også med hele 17 låter, hvor Houser har skrevet fem av dem. Den første singelen fra det nye albumet var «We Went».

Various Artist – «Southern Family» (18.03.16)
Produsent Dave Cobb har fått med seg Jason Isbell, Chris Stapleton og Sturgill Simpson til å sette sammen en ti spors plate basert på tekstene til «White Mansions»-plata fra 1978. Et album som fortalte om livet til de hvite i Konføderasjonen under borgerkrigen. Isbell, Miranda Lambert, Zac Brown og Brandy Clark er blant artistene på det nye albumet som bare inneholder nye sanger.

Margo Price – «Midwest Farmer’s Daughter» (26.03.16)
Albumet er gjort i Sun Studios og mikset ved Ardent Studios i Memphis under ledelse av Alex Munoz. Sangene er tatt opp på analoge bånd og skal basert på Price sitt eget liv. Fra oppveksten på en familiegård i Illinois til det musikalske nettverket hun har skaffet seg i East Nashville. I videoen øverst i saken hører du «Hurtin’ »

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy