Country4you

Programslipp til Country Music Festival Vinstra 2018

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag gikk Country Music Festival Vinstra ut med sommerens konsertprogram og festivalen teller ned dagene til dørene åpnes i Kåja!

Årets konsertprogram består av blant annet Hellbillies, Buddy Jewell, James Carothers, Vassendgutane, Rotlaus, Stacie Collins, Get Rhythm, Gardsbruk og mange flere! Ellers byr festivalen på andre aktiviteter som DNT-turer, ridetur i fjellet og linedancekurs og –show! Det blir avholdt kåringer og konkurranser gjennom hele uka, og som vanlig tilbys det kvalitetsmat på området for å gi gjestene en enda bedre festivalopplevelse!

Mercedes-Benz fortsetter med den populære trailercampen på området og står for eget program med minikonserter, konkurranser og masse annet gøy.

I år avholdes Country Music Festival Vinstra i uke 27, 4.-8. juli. Festivalen foregår i Kåja på Vinstra som ligger i Gudbrandsdalen. Festivalcampen er delt inn i ulike soner som er tilpasset gjestenes behov, og man kan velge mellom å kjøpe festivalpass og dagsbilletter. I snitt gjester festivalen 15.000 besøkende i løpet av festivaluken på Vinstra!

SE PROGRAM FOR COUNTRY MUSIC FESTIVAL VINSTRA 2018

KJØP BILLETTER HER

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy