Country4you

Det finnes håp – Sturgill Simpson leverer solid Country med stor C

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange mener at dagens Country Music er på ville veier. Countrysjangeren har i dag mer rock/pop i seg en noen gang før, der blant annet steelgitar og fele er mangelvare.

Waylon Jennings, Hank Williams og Bill Monroe ville nok ha nikket annerkjennende til Sturgill Simpson fra Kentucky som i juni kom ut med sitt debutalbum «High Top Mountain«.

High Top Mountain inneholder herlige honky-tonk, outlaw og bluegrass-låter, og som Sturgill selv sier: «Nashville sounds like Nashville again«.

I august sto han for første gang i sirkelen på Grand Ole Opry, og jeg er ganske så overbevist om at vi kommer til å høre mer fra denne karen fremover. Han har ikke noen platekontrakt, og er heller ikke spesielt glad i plateselskapene i Nashville. Som han selv sier, så takker han kanskje ja til en avtale fra et plateselskap om de kommer til han og sier; Hei, vi liker det du lager! Du får frie tøyler til å lage den musikken DU vil lage!.

Les mer og hør mer musikk fra Sturgill på hans hjemmeside; sturgillsimpson.com

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy