Country4you

The Band Perry tilbake til Skandinavia!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så er det klart at The Band Perry besøker oss igjen. I november kan du se søskentrioen på turnè i både Sverige, Norge og Danmark.

Siden utgivelsen av deres selvtitulerte debutalbum i 2010, har bandet nærmest eksplodert i populæritet. Det fikk vi selv se under CMA Music Festival i Nashville nylig! Kimberly, Neil og Reid har helt klart vokst som artister siden sist de besøkte Norden, og de leverte et fyrverkeri av en konsert på LP Field i Nashville.

The Band Perry er som kjent frontet av Kimberly Perry sammen med hennes yngre brødrene Neil og Reid.  Bandet har en rekke hitsingler, inkludert deres første virkelig store hit «If I Die Young» (som klatret til #1 på Billboards Country liste), «You Lie», og «All Your Life». «Better Dig Two» var bandets første singel ut fra «Pioneer» albumet som kom ut nå i april. Låta gikk helt til topps på Billboard’s Country liste.

The Band Perry har hatt en rekke nominasjoner til blant annet ACM, CMA og CMT Music awards, samt Grammy, Teen Choice, AMA, ACA, og Billboard Music Award. I 2011 vant trioen CMA Awards prisene Single of the Year og Song of the Year for «If I Die Young», samt at de også fikk prisen New Artist of the Year.

The Band Perry’s «Pioneer» album vurderte vi i april. Les vår vurdering her. Der kan du også vinne et eksemplar av det nye albumet!

We Are Pioneers World Tour Scandinavia:

NB! Billettprisene er justert fra 14.10.2013!

08 Nov GÖTEBORG – Trädgårn (Kjøp billetter her)
10 Nov STOCKHOLM – Cirkus (Kjøp billetter her)
11 Nov SKIEN – Ibsenhuset (Kjøp billetter her eller via Tlf. 3590 5490 )
12 Nov OSLO – Folketeateret (Kjøp billetter her eller via  Tlf 21 09 65 00 )
13 Nov TRONDHEIM – Olavshallen (Kjøp billetter her eller via Tlf. 73 99 40 50 )
15 Nov HELSINGBORG – The Tivoli (Kjøp billetter her)
16 Nov RANDERS – Vaerket (Kjøp billetter her)

The Band Perry vil foruten disse konsertene spille en rekke steder rundt i europa i hele november!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy